Skjut inte hunden

219 kr

En bättre väg till bättre betende

639 i lager

Artikelnr: Pryor1 Kategori:

Beskrivning

Skjut inte hunden

En bättre väg till bättre beteende

Karen Pryors underhållande redogörelser för hur beteendevetenskaplig teori kan användas i praktiken har gjort Dont Shoot the Dog! till en klassisk bestseller i USA. Den här reviderade utgåvan bjuder på ännu mer av hennes insikter i djurs – och människors – beteende.

Som nydanande beteendevetare och dynamisk djurtränare är Karen Pryor en kraftfull förespråkare av principerna för positiv förstärkning och deras användning i ny inlärning. Här kommer hemligheterna med att förändra beteendet hos sällskapdjur, barn – till och med dig själv – utan att skrika, hota, tvinga, bestraffa, skuldbelasta… eller skjuta hunden.

Läs om principerna för den revolutionerande ”klickerträningsmetoden”, som haft fenomenal framgång tack vare den omedelbara responsen – det råder ingen tvekan om vilket beteende du belönar.

– Åtta metoder för hur man blir av med oönskade beteenden – allt från kattens klösande på möblerna till slarviga rumskamrater.

– De tio ”shejpinglagarna” – för resultat utan stress eller smärta genom ”affection training”

– Tips om hur du får hunden rumsren, blir bättre i tennis, eller hanterar en omöjlig tonåring…

– Spännande nya användningsområden för förstärkningsträning

Citat: ”Den här boken har förändrat mitt liv!” Upptäck varför, och hur du också kan ha glädje av dessa kunskaper i din vardag…

”This delightful, clear, and utterly helpful book is for anyone who wants to understand or change the behavior of an animal – whether the animal in question is a barking dog, a nosy neighbor, a hostile cat, or you and your own bad habits.”

Carol Tavris, Ph.D. Author of Anger

…………………………………..
OBS!
Bäste läsare !

Enligt regeln om den moderna teknikens inneboende djävlighet har denna upplaga begåvats med ett tryckfel i form av att sista sidans text runnit vidare ut i cyberspace.
Av klimatsmarta skäl har vi valt att inte trycka om. Istället sänker vi priset med runt 5% och återger de fyra rader som saknas på ett löst blad som följer med i boken.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Skjut inte hunden”